15 Şubat 2014 Cumartesi

AOF ÇIKMIŞ SORULARIN ÖNEMİ


AOF ÇIKMIŞ SORULARIN ÖNEMİ


Açık öğretim fakültesi çıkmış soruların önemi

Anadolu Üniversitesi her yıl, bir önceki yıl sormuş olduğu soruları tekrar aynısını veya benzerini soruyor. Açık öğretim sınavına hazırlanacak öğrenci adayları, aöf bürolarından vermiş olduğu kitaplar, çok ayrıntılı ve detaylı olduğu için çalışma imkanı bulamamakta veya bir kaç günleri bulabilmektedir. Bunun için aöf adayları çıkmış sorulara çalışması faydasına olacaktır. Aöf öğrencileri, çıkmış sorulara çalışaraktan, sınavda nasıl bir sorular sorulur, hangi tarzlarda soru çıkabilir gibi birçok derslerden fikir sahibi olabilir. Çıkmış sorulara çalışmadan giren bir öğrenci, sınava gözü kapalı olarak girmiş demektir. Açık öğretim fakültesi her yıl bir önceki yıl önce sormuş olduğu çıkmış sorulardan sormakta ve bunlara çalışaraktan sınavda başarı oranı arttırmış olursunuz..
Aöf kredili sistem ile birlikte kitabın ilk 4 ünitesi ara sınavından sorumlusunuz, kitabın tamamından toplam 8 üniteden final sınavından sorumlusunuz. Kısaca özetlenmesi gerekirse çıkmış sorulara çalışmak hem konunun öğrenilmesinden fayda sağlar hem de sınav da çıkacak muhtemel soruları da doğru cevap verme oranınız artmış olacaksınız. Onlinefotokopi ailesi olarak siz değerli aöf öğrencilerine, yılların birikimi olan uzman kadro ile hizmet etmektedir. Açık öğretimin yıllar içinde sormuş olduğu soruları, derleyip, düzenleyen ve güzel bir şekilde dizgi ve tasarım ile sizlerin başarısına katkı sağlamaktan onlinefotokopi olarak onur duymaktadır.

Anadolu Üniversitesi bundan önce her ders için standart bir soru sayısı yoktu. Her yıl bazen 25 bazen de 30 soru sorulmaktaydı, açık öğretim fakültesi kredili sisteme geçmekle beraber her ders için standart olarak 20 soru olarak sorulmaya başladı. Son olarak açık öğretim çıkmış soruları her zaman yararlanabileceğiniz ve elinizin altında bulunması gereken bir kaynak niteliği taşımaktadır. Bu kaynaklara çalışan aöf öğrencisi rahatlıkla derslerini geçebilir. Onlinefotokopi ekibi olarak sizlerin başarısı, bizlerin başarısı demektir…
Detaylı bilgi için sayfamızdan bakabilirsiniz: http//www.onlinefotokopi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder